Intro

A szabadság íze leírhatatlan, mi mégis egy egész blogot szántunk neki!

Úgy döntöttünk körbetáncoljuk minden oldalról és megmutatjuk milyen az, amikor az ember sok bolyongás után végre rátalál a saját útjára és lelke elkezd szabadon szárnyalni.

AKKEZDET

Az Édes Szabadság a küldetését egy nehéz helyzet leküzdésével kezdte. Sokáig a gyógyulás játszotta a főszerepet nálunk, amikor is szó szerint farkaszemet néztünk a halállal és ennek eredményeként főként lelki oldozások, megélések, megértések voltak a posztok főszereplői. Óriási erőt tudtunk megmozgatni magunk körül ezen blog segítségével és hálásak vagyunk azoknak, akik a béta állapottól kezdve velünk voltak és segítettek visszajelzéseikkel. Akkoriban ez a bemutatkozó szerepelt az oldalon:

“Az itt olvasható posztok saját fejlődésünk és gyógyulásunk lenyomatai, ahol ha bárkit megérint egy történet, annak örülünk, de nincs hatásunk afölött, hogy kinél milyen gombot nyomunk meg. Úgyhogy olvassátok “olyan szeretettel és felelősséggel, ahogyan mi készítjük nektek” – © Somlyó-hegyi kilátó

Nekünk elsődleges célunk, hogy évek múlva úgy jöhessünk ide vissza nevetni és sírni, hogy az olvasottakat már rég kinőttük. Megtanultuk, megszenvedtük, a szívünkbe tanulságként beemeltük. És persze közben születnek az új mesék, amikre ugyanez igaz … és forog a kerék tovább…”

AZ ÚJ FEJEZET

2017-ben az Édes Szabadság új életet kezdett. Azaz, most szeretne elkezdeni élni igazán! A gyógyulás témája maradt, de kis lépésekben eljutottunk oda, hogy újra szétvet minket a tettvágy és ropog az alkotás tüze. Mostmár (végre) feszít a burok körülöttünk és úgy döntöttünk kibújunk a báb állapotból és szépen lassan próbálgatjuk pillangó szárnyainkat. A gyógyulás utáni építkezős szakasz is egy hosszú folyamat lesz, ez lesz csak hosszú igazán, de lépésről lépésre, hosszú távon gondolkodva csodákat lehet művelni.

Ezt az utat szeretnék megélni, kijárni, megmutatni nektek és út közben megszólítjuk azokat, akik megérintenek vagy inspirálnak minket bármilyen formában. Akinek tetszik a dolog, oldalt iratkozzon fel, hogy mindig kapjon értesítőt a friss kontentről.