Ildikóval megbeszéltük, írok az egyesületről néhány szót, miben segítettek nekem, miért ajánlanám őket másoknak. Hát ez egyszerű lesz és rövid, gondoltam: Életeket mentenek! – ennyi. De hát nagyon belelendültem, sok néhány szóra sikeredett, remélem nem gond!

Amikor nálam bezörgetett a baj, rohanva szedtem a rettegés, leblokkolás, kilátástalanság lépcsőfokokat, majd nagyon gyorsan elkezdtem szaladgálni, mint egér pók a falon. Forrott a telefonvonalam, hívogattunk mindenkit információért, hogyan lehet meggyógyulni, most, azonnal, véglegesen. Magánrendelések jöttek, javasasszonyok mentek, mielőtt elkezdődött volna a normál protokoll szerinti gyógyításom. Nagy erőkkel kerestem valakit, aki kijelenti: “Kedves Kata, menjen ezen és ezen az úton végig és garantáljuk a gyógyulását, örökre!” Garanciát akartam, 100%-os visszafizetéssel a legkisebb elégedetlenség esetén is. Tudtam, nem a csodabogyókba fektetem be sem az energiám, sem a pénzem, nekem valami/valaki más kellett. Épp a Jóisten vonalas számát nyomoztam a neten, amikor eszembe jutott milyen jót nevettem egy kozmetikai szalon reklám szövegén: “Azonnali, végleges szőrtelenítés. Első alkalom ingyenes.” Bezártam a laptopot.

holnapom

Pár nappal később ajánlották, de melegen (Tamás üzente Leventével) hogy Bánfi Ildit hívjam fel. Feltétlenül! Ő biztosan segíteni fog. Nem is nagyon kérdeztem, ki ő és mit tud, felhívtam én mindenkit, miért ne hívnám fel őt is.

Másnap már ott ültünk vele és kollégáival a csoportszobában és éreztem, véget ért az ámokfutásom, meg lehet pihenni, ezt kerestem, erre vártam. Kiderült, hogy Ildikó a Holnapom Egyesület vezetője, ahol többek között pszichológusok, pszichiáter segítik a rákbetegeket. Ezen kívül náluk van rehabilitációs torna, étkezési tanácsadás, főzőiskola, női klub, Simonton tréning, közös programok, hozzátartozók segítése és használható korrekt információk a betegséggel, ellátásokkal kapcsolatban.

Fantasztikus dolgokat csinál a Holnapom egyesület, vagyis tudjuk jól nem az egyesület csinálja, hanem a benne dolgozó emberek. Nekik köszönhetem, hogy ép ésszel végigcsináltam mindent amit kellett, a kemoterápiás kezeléseket, műtéteket.

Bár tőlük sem kaptam meg a pecsétes írásos igazolást, de az elmúlt 9 hónapban ők megtanítottak arra, hogyan tudom én magamnak kiállítani az eredeti és egyetlen bizonyítványt a gyógyulásomról.

Én nem vagyok egy nagy partizán (vagy igen?), de azt vállaltam magamban, sorstársaimat első körben hozzájuk irányítom, hiszen Életeket mentenek!

Köszönöm!