Úgy beszéltük meg Bencze Anitával, hogy a Sebaj Haj! könyvem minden fejezetéhez (összesen 9) fest egy teljes oldalas képet és több kisebb elemet. Előre megegyeztünk, melyik fejezethez milyen témájú illusztráció készül, de az egyikhez Anita kettőt is megrajzolt illetve készre is festett.

Egyelőre nem tudjuk eldönteni melyik kerüljön bele a könyvbe!

Kíváncsi vagyok, Neked melyik tetszik jobban! Nyomnál egy Szalmás vagy Farakásos cicás gombot? (Úgy értem megírnád szerinted melyik kerüljön a könyvbe?)

A fejezet röviden arról szól, hogy Lénát anya kivette az iskolából, mert nagy járvány volt és nem akarta, hogy hazahozzon valami betegséget. A kislány már eléggé unatkozik otthon, közben a nyári szünet is megkezdőddött, anya meg nem tud vele annyit játszani, szaladgálni a kertben, ezért elküldik nagyiékhoz, ott töltsön néhány napot, ott mindig történik valami.

A kislány nagy meglepetésére és örömére, legjobb barátnője is csatlakozik a nyaraláshoz. Nagyiéknál aztán cicákat hajkurásznak, szalmabálán ugrálnak, amikor is Léna megsérül, de anya műtétje után használt csoda krémje segít horzsolásán és a megsebesült cica lábát is meggyógyítja.

És a képek.

 

UI: Anyukám, aki nem használ fészbukkot panaszkodik, hogyan szavazzon, elnézést, erre tényleg nem gondoltam!

Aki szeretne szavazni ide írjon, hogy melyik kép tetszik neki: katamap@gmail.com

Köszönöm