Maholnap néhányan az fb ismerőseim közül – nem ismerem jól az fb-t, lehet, hogy mindenki, nem úgy értem, hogy a világ összes fb felhasználója, hanem az összes ismerősöm a közösségi portálon, na, nem tudom, de a lényeg, hogy sokan – kapnak majd egy értesítést az fb-n, hogy Tóth Kata ma ünnepli születésnapját, köszöntsd fel.

Akkor lenne itt egy üzleti ajánlatom. Tudom, hogy nem ez a szokás, szerintem tök jó ötlet,- bár nem mindig vagyok a realitás talaján – de a férjem amúgy is mindig azt mondja, hogyha valami már befészkelte magát a gondolataim közé, akkor csináljam, addig úgyse tudom meg hogyan fog elsülni, míg nem csinálom meg.

Szóval, here is the deal.

Ha van az ismerőseid, barátaid között olyan anyuka, nagymama, gyermek, akinek szívesen adsz ajándékot és szerinted örülne a Sebaj Haj! c könyvnek, akkor rendeld elő neki. Így egyszerre nagyon sokan leszünk boldogok.

Egy én, hogy fogy a könyvem, kettő te, hogy megleped egy szerettedet, három, az a felnőtt, aki megkapja a könyvet (remélhetőleg szeretni fogja) és négy (öt hat, attól függ mennyi van a családban) a kisgyermek, aki majd bebújik anyukája ölébe, nézegeti a gyönyörű illusztrációkat, hallgatja a történetet, és akár beteg az anyukája, akár nem, magában felsóhajt megkönnyebbülten, hogy hiszen az ő anyukájával is mindent meg lehet beszélni és meg lehet kérdezni tőle bármit, mégha butaságnak tűnik is, vele is tök jókat lehet nevetgélni és ünnepelni az életet.

Úgyhogy Hajrá! Úgy lehet előrendelni, ha ide írsz egy emailt:

rendeles@sebajhaj.com

UI: Nekem egyértelmű, ezért mindig elfelejtem, pedig fontos! Ez a mesekönyv egyáltalán nem szomorkás, nem sötét felhős, távolról sem sajnálatra alapozó történet. Igaz, hogy érzékeny, néhol kemény témákat feszegető, de könnyed, néhol vicces, egyszóval életszerű. Nem csak olyan családoknak szól, ahol anya vagy nagymama betegséggel küzd, hanem minden nyitott gondolkodású szülő, nagyszülő kezébe való, akik képesek gyermekükkel őszintén beszélgetni a körülöttük zajló dolgokról. Sajnos alig van ma már olyan család, akinek környezetében nincs krónikus beteg.