Az miért miért miért van, hogy a városi közlekedési sávokban az összes (de összes) csatornafedő a nyomtávba esik? Budapest, Pécs, Debrecen tesztelve!

Ez úgy a leghatásosabb, ha mentél már haza autóval kórházból frissen műtötten, vagy vitted haza valamelyik családtagodat ilyen állapotban.

Most hogy így csövekkel (közben megtanultam a hivatalos nevét: drain) a testemben rójjuk Budapest, Debrecen, Pécs város útjait (kórház-otthon-kórház) felidéződik az emlék, amikor hosszabb tartózkodás után Amerikából hazajöttünk és kerekedő szemekkel értetlenül hüppögtem a kocsiban a bukkanókra. Ohh de könnyű volt a jót megszokni odakinn!

Az értetlenség most szisszegésben, a semmiben való kapaszkodásban és az útépítő és/vagy csatornázó társaság szakreferensének szánt, magamban fogalmazgatott levélben merül ki. Bár legtöbbször megelégszem az ésszerű logikai összefüggésekkel, úgy érzem magyarázata a feltett kérdésemre (lsd cím) most édes kevés lenne nekem. És ötletet sincs kedvem adni a megoldásra (persze lenne, nem lenne). Oldják meg!

Na, ma sem kapok piros pontot a 21 napig nem panaszkodós naptáramba és kezdhetem elölről!